اخذ انحصار وراثت محدود یا نامحدود برای الزام به تنظیم سند رسمی

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۸ #06054392

با سلام و درود و احترام، اینجانب با مادربزرگم در سال ۱۳۷۸ یک مبایعه دستی با مهر بنگاه بابت خرید یک مغازه تنظیم کردم ولی ایشون در سال ۱۳۸۶ از دنیا رفت. الان در سال ۱۴۰۳ هستیم و بنده گواهی انحصار وراثت ندارم. آیا برای ارسال دادخواست الزام به تنظیم سند، گواهی انحصار وراثت محدود کفایت می‌کنه؟ با توجه به اینکه مادربزرگم در سال ۱۳۸۶ از دنیا رفت، برای اخذ گواهی انحصار وراثت نامحدود در سال ۱۴۰۳ نیاز به تسویه حساب مالیاتی قبل از ارسال دادخواست هست یا نه؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
گواهی حصر وراثت محدود اخذ کنید.

گواهی انحصار وراثت محدود بگیرید.

با سلام
گواهی حصر وراثت محدود نیز کفایت می کند، مراد مشخص شدن وراث است که بدینوسیله حاصل می شود.

سلام، وقت بخیر باید برای درخواست گواهی حصر وراثت نامحدود اقدام نمایید وکلیه هزینه های مربوط به مالیات بر ارث نیز پرداخت شود.

با سلام
بله انحصار وراثت محدود کافی است . مهم ذکر تمامی ورثه در دادخواست الزام به تنظیم سند است .

سلام بله صرفا اسامی وراث مورد نظر است و برگه انحصار وراثت محدود کفایت میکند

بادرود
انحصار وراثت به صورت نامحدود می باشد