شخصی که حق تقدم در توقیف اموال بدهکار را دارد مجدد تقاضای جلب کند حق تقدم وی لغو می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۱۹۱ #05856618

با سلام وقت بخیر
اگر دونفر اموال یک محکوم علیه را توقیف کرده باشند به ترتیب و شخص اول که حق تقدم در توقیف دارد مجدد تقاضا جلب محکوم علیه رو تقاضا و جلب صادر شود حق تقدم او آیا لغو میگردد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
حق تقدم در توقیف اموال خوانده و یا محکوم‌علیه، اصولا در جایی مصداق می‌یابد که اشخاصی به عنوان خواهان و یا ذینفع اجرائیه صادره از دفاتر اسناد رسمی و سازمان ثبت، در مقام تامین و حفظ و امکان وصول مطالبات نقدی و خواسته نقدی خود برآمده و موفق به اخذ یکی از ترتیبات تامینی و موقتی مانند قرار تامین خواسته و دستور موقت و یا تحصیل حکم قطعی دادگاه و صدور اجرائیه از دادگاه نخستین گردند. آنگاه در اجرای آراء و اجرائیه‌های صادره فوق است که توقیف اموال خوانده و یا محکوم‌علیه ممکن می‌گردد و توقیف متعدد یک مال از سوی طلبکاران متعدد و مآلا حق تقدم هر یک از آنها نسبت به دیگر توقیف‌کنندگان موخر، مطرح می‌شود.
خیر : حق تقدم لغو نمیشود.