با توجه به اینکه در هر دو بار شاهد لحظه وقوع نداشتم چگونه میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۶ #05838642

با سلام
خواستگار بنده حدود ۳ ماه پیش با توجه به اینکه جواب رد از خانواده من شنیده بود یک مرتبه اقدام به ضرب و شتم شدید من کرد که منجر به شکستن دست و شکستن استخوان بینی شد
چون شاهدی نبود و واقعا از لحاظ روحی حال مساعد نداشتم با یه تعهد از ایشان به طور شفاهی داستان را ادامه ندادم و شکایت نکردم
پزشکی قانونی مراجعه نداشتم ولی مدارک دکتر و عکس دست و مابقی و پیگیری درمانم هست
مجدد هفته پیش ایشان اقدام به ضرب و شتم بنده کردن و اینبار هم بینی م کاملا استخوانش شکست و نیاز به جراحی داره

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با تقدیم شکوائیه و دریافت گواهی معرفی به پزشکی قانونی پیگیری شکایت از نامبرده را بنمایید .

با سلام اقدام به طرح شکایت کیفری ایراد ضرب و شتم عمدی نمایید و درخواست معرفی به پزشکی قانونی کنید و مدارک پزشکی را همراه خود در پزشکی قانونی داشته و ارایه نمایید ودر صورت تایید پزشکی قانونی و فقدان شاهد می توانید با اتیان سوگند ادعای خود را اثبات نمایید.