اتهام به کلاهبرداری یارانه ای به من زده شده، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۵۷ #05745513

سلام وقتتون بخیر برام از دادگاه پیامک اومده از شکایت دو نفر به عنوان کلاهبرداری یارانه ای ولی من هیچ کاری نکردم الان باید چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید به شعبه رسیدگی کننده مراجعه نمایید درصورتی که توسط شما جرام رایانه ای انجام نشده باشد شاکی باید اثبات نماید و میتوانید به اسناد و مدارک شاکی ایراد نمایید.

ارائه راهکار و راهنمایی مستلزم اطلاع از مفاد شکایت می باشد و شما باید با توجه به دلایل و اظهارات شکات اقدام به دفاع نمایید و بهتر است پس از اطلاع از شکایت و دلایل ان با شرح اوضاع تقاضای مشاوره کنید

با سلام چنانچه مرتکب جرمی نشده اید امکان دارد از نام شما سو استفاده شده باشد و کلاهبرداری صورت گرفته باشد ضمن اینکه ان دو نفر باید با مدارک جرم به شما نسبت دهند

وقت بخیر؛ کلاهبرداری رایانه ای هست . در وقت مقرر تشریف ببرید شعبه و از خودتون دفاع کنید ،