با تغییر نام خانوادگی آیا گذرنامه با نام خانوادگی قبلی مشکل ایجاد می کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۵ #05664407

سلام بنده نام خانوادگی خود را تعویض کرده ام ولی گذرنامه ام با نام خانوادگی قبلی می باشد آیا برای شرکت در لاتاری باید حتما گذرنامه جدید بگیرم و با قبلی مشکل ایجاد می شود؟ سپاس

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود گذرنامه جدید اخذ نمایید

حتما گذرنامه جدید دریافت کنید.

می بایست نسبت به اخذ گذرنامه جدید اقدام شود

بنام خدا،بله باید گذرنامه جدید بگیرید.

با سلام، در صورت تعویض نکردن با مشکل مواجه می شوید

سلام در صورت دمدید با نام جدید صادر می شود

سلام به دوست عزیزم
بله در این مورد باید به مراکز مربوطه مراجعه کنید و رفع نقص لازمه را از ویزای خودتون انجام بدید در غیر این صورت با مشکل جدی جهت مسافرت به خارج کشور مواجه میشید