پیامک امد که وقت دادگاه برای ۱۹ شهریور افتاده، آیا این امری طبیعی هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۴ #05619207

سلام بنده در ۲۵ مرداد ماه وقت دادگاه داشتم که قاضی حضور نداشت و به من برای ۲۶ ابان وقت دادن چند روز پیش پیامک امد که وقت دادگاه برای ۱۹ شهریور افتاده ایا این امری طبیعی هست یا خیر چون طرف دعوی من در دادگاه اشنای نزدیکی دارد که از کارمندان انجاست ایا این جابجایی تاریخ مشکوک نیست ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون وقت قبلی شما به جهت عدم حضور قاضی بوده داوگاه مکلف است نزدیک ترین وقت را برای رسیدگی ابلاغ نماید لذا به نظر مشکلی نیست

ابلاغ وقت رسیدگی از طریق سایت ابلاغ الکترونیک باید صورت بگیرد و ابلاغ توسط پیامک وجاهتی ندارد .

با سلام و احترام
احتملا وقت نظارت تعیین شده است
این وقت برای رسیدگی نیست و مربوط به طرفین دعوا نمی‌شود
بلکه وقتی است که قاضی برای بررسی پرونده در نظر می‌گیرد