میتوانم با اعتراض پرونده را به دیوان بفرستم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۲ #05570582

سلام
بخاطر شکایت خانمم محکوم شدم با اینکه مرتکب ضرب و جرح نشده بودم اما نتونستم بی گناهی مو اثبات کنم
۵ سال حبس تعزیری به خاطر ضرب و جرح و جنبه عمومی بزه و بیم تجری وی و دیگران
۲ سال حبس بخاطر ترک انفاق
و ۴۳ میلیون دیه شکستگی استخوان بینی که بدون عیب و نقص بهبود یافته است
در راستای اجرای مفاد ۱۳۴ که در پرونده قید شده حبس من الان چقدره؟؟؟
ایا اعتراض بزنم یا تسلیم به رای؟؟؟ میگن تسلیم به رای بزنن کم میشه
میتونم پرونده مو بفرستم دیوان؟
نهایتا من چقدر باید حبس بکشم؟
سوپیشینه ندارم

خواهشا کمک کنین

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به عدم سو پیشینه شما می توانید اعتراض نمایید به حبس تعزیری و نهایتا۵سال حبس برای شما با توجه به تعدد جرم شما تعیین می گردد