یه متن تایپ شده که زیرش امضا و مهر شده را از کجا تشخیص بدیم اصله؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۴۶ #05549025

یه آقایی یه صورت جلسه ی رو به دادگاه ارائه داده مبنی بر خرید یه سری دستگاه، امضا و مهر من هم زیرش هست من مطمئنم این امضا از یه جای دیگه اسکن شده چن نفر دیگه هم به عنوان شاهد امضا کردن.
از کجا تشخیص بدیم امضای من اسکن میباشد؟

مشاوره حقوقی جعل
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ادعای جعل امضاء راطرح کنید دردادگاه

سلام
توسط کارشناس خط و امضاء انجام میشود

با سلام تقاضای ارجاع امر به کارشناسی را مطرح نموده و از طریق کارشناسی قابل پیگیری می باشد

سلام

تشخیص موضوع تنها توسط کارشناس خط و امضاء قابل انجام است

درخواست ارجاع به کارشناس تشخیص اصالت سند بنمایید. از لحاظ کارشناسی قابل تشخیص است.

سلام ادعای جعل باید مطرح کنید و این موضوع توسط کارشناس خط قابل تشخیص است . اگر امضا اصالت ندارد سند نیز فاقد اعتبار است .

با سلام
شما ادعای جعل کرده و برای تشخیص آن درخواست ارجاع به کارشناس بنمائید.