من شکایت کردم به عنوان افترا و تهمت، حکم چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۱ #05498907

با شخصی تصادف کردم، و ایشان گواهینامه ای به من دادن به عنوان امانت تا بعدا، به تعمیرگاه مراجعه کرده، تا خسارت را بدهد، بعد از چند مدت که کلا پاسخگو نبود، دم صافکاری قرار گذاشتیم و ایشان، با هماهنگی با دوستانش به ۱۱۰ تماس گرفتن، و برای اینکه از زیر خسارت ماشین در برن، از من در حصور ۱۱۰ شاکی و گزارش نوشتن، که این اقا گواهینامه و کیف و موبایل رو پیدا کردن، و دارن از ما اخذی میکنن، حالا من شکایت کردم به عنوان افترا و تهمت میخواستم ببینم، حکم اونها چیه و من میتونم به حقم برسم؟ ممنون

مشاوره حقوقی افترا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : برادر عزیزم در فرض سوال مطروحه خدمتت عرض کنم : بله میتوانید به حق خودتان برسید فقط باید با دقت مطالبی که میگم انجام بدی :
استشهادیه از محلی که تصادف کردی از دو نفر یا یک نفر هم کافیه . تو استشضهادیه حتما شماره ملی و تلفن همراهش رو بنویس و برای اینکه شاید تا دادگاه نیاد بهش بگو اگر تلفن بهش زدند دقیقا شماره ماشین و مدل ماشین و رنگ ماشینها رو در خاطر داشته باشه .
۲) ماشین رو ببر کارشناس تصادفات حتما و بده برات کارشناسی کنه تا دو نکته رو حتما بگو قید کنه زمان تصادف و رنگ خودرویی که با اون تصادف کردی
بعد این دو مدرک رو داشته باش اما به طرف دعوا هیچ نگو تا به شکایت خودش ادامه بده در اولین جلسه دادرسی شما بدون اینکه مدارک رو نشضان بدی فقط از خودت دفاع کن .. ۳) به احتمال زیاد رای به محکومیت شما صادر خواهد شد ۴) تقاضای تجدید نظر کن و در زمان دادرسی در تجدید نظر مدارک رو تقدیم دادگاه کن و حکم برائت خودتو بگیر از دادگاه آمدی بیرون فورا دفاتر خدمات قضایی شکایتی مبنی بر اعاده حیثیت بر اساس افترا و تهمت به انضمام کلیه خسارات قانونی از جمله خسارت خودروی تصادفی...
. خودت رو بگیر
نکته مهم : در زمان تصادف حتما به ۱۱۰ تماس بگیر و گزارش تصادف رو اعلام کن بعد اگر با چنین افراد سودجویی
خبرخورد کنی به راحتی اثبات میکنی موفق باشید