ثبت‌نام خودرو، قصد فروش و عدم تقسیم سود با مالک

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۴ #05371558

سه سال پیش برادرم با زنش اومد خونمون و زنش بهم گفت یک کد اومد رو گوشیت بده، من هم از هیچ جا خبر نداشتم رو حساب اعتماد بهش دادم و بعد از چند روز اومدند و گفتند ثبت نامت کردیم و یک ۲۰۶ در قرعه‌کشی برنده شدی. من هم گفتم من که پول ندارم چرا ثبت نام کردی، گفت خب دیگه کردم، در حالی که اون‌ها خودشون پلاک فعال داشتند، نمی‌توانستند به نام خودشون ثبت نام کنند و می‌دونستن که من پول ندارم، گفتند خب ما خودمون می‌ریزیم به حساب و من هم چاره‌ای نداشتم و گفتم باشه بریز به حساب و بهشون گفتم اگر من خودم ماشین خواستم چکار کنم، گفت طوری نیست یکاریش می‌کنم و الان ماشین را سوار میشه و چند وقت بعد من بیکار بودم و می‌خواستم یک نیسان بگیرم و برم کار کنم و کد ملیم اشغال بود و قیمت ماشین با بازار آزاد ۱۰۰ درصد تفاوت داشت و من نتونستم ماشین بخرم و الان می‌خواد ماشین رو بفروشه، ۵۰۰ درصد قیمتش رشد کرده و همه مدارک به نام خودمه و قولنامه‌ای هم ننوشتیم و الان بهش میگم که ۵۰ درصد از سود ماشین رو بهم بده، چون اگر من اون موقع کد ملیم آزاد بود، ثبت نام کرده بودم برای خودم و الان داشتم کار می‌کردم. میگه نه من میرم شکایت می‌کنم و ماشین رو می‌زنم به نام خودم. حالا می‌خواستم ببینم آیا دادگاه به نفع اون رای میده؟ و من آخرش سرم کلاه میره یا نه؟

مشاوره حقوقی اموال و مالکیت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به اینکه خودرو به نام شما می باشد در مورد آن نمی تواند اقدام خاصی انجام دهد و صرفا می توانند دادخواست مطالبه وجه بدهند.

سلام دوست عزیز
همه مدارک ماشین به نام شماست و از نظر قانون شما مالک ماشین هستید. و ایشان میتوانند وجهی را که پرداخت مطالبه نماید در این مورد بهتر است از وکیل استفاده نمایید و به تنهایی اقدام نکنید

با سلام،صرفا می تواند دادخواست مطالبه وجه دهد.

سلام چون مدارک خودرو بنام شماست اثبات موضوع برای ایشان سخت است و صرفا میتواند مطالبه وجه نماید

با سلام
خیر به شرط آن که ایشان نتواند ماوقع و نیابت شما از جانب خودش را اثبات کند، تنها دعوایی که وی در آن به نتیجه خواهد رسید مطالبه وجه پرداختی خواهد بود.

سلام خیر ایشان حداکثر می توانند پول واریزی را مطالبه کنند به شرطی اینکه شما اقرار به نمایندگی در معامله از جانب آنها نکنید