آیا بعد از مدتی حتما باید زندان هم برن یا همین وثیقه کفایت میکند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۱ #05235542

سلام وقتتون بخیر ببخشید ما یه فامیلی داریم که گفتن در سرقت خانه ای همکاری داشته- و این فامیل فرار کرده اینم میگه من نبودم اما همکاراش اعتراف کردن که بوده - حالا اونا با سند آزاد شدن - آیا بعد از مدتی حتما باید زندان هم برن یا همین وثیقه کفایت میکنه - شاکی هم دارن ولی اینا میگن که ما هیچی از خونه نبردیم - حالا سوال اینکه بنظرتون فامیل ما خودشو معرفی کنه یا خیر؟ و دوم اینکه آیا حتما باید زندان هم برن؟

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر ایشان تحت تعقیب باشند بالاخره باید در مرجع قضایی حاضر شوند و بستگی به دلایلی که علیه ایشان وجود دارد ایشان یا باید تعهد کتبی برای حضور بدهند یا باید کفیل یعنی ضامن معرفی کنند یا باید وثیقه یعنی سند ملکی ی وجه نقد بگذارند تا آزاد شوند و اگر ضامن یا وثیقه معرفی نکنند منتهی به بازداشت ایشان می شود و هرگاه معرفی کنند آزاد می‌شوند بنابراین می‌توانند هنگامی که می‌خواهند حاضر شوند هم ضامن و هم وثیقه داشته باشند تا معرفی نمایند تا منتهی به بازداشت ایشان نشود

سلام و درود
به هرحال بهتر است خودش را معرفیرکند زیرا در صورت دستگیری دفاع سخت تر است، در صورت صدور حکم برعلیه متهمین باید بروند زندان.