تبدیل حبس تعزیری به جریمه نقدی یا حبس تعلیقی ممکن میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۱ #05169593

سلام
من از یکی شکایت کردم و محکوم به ۳ سال حبس تعزیری شده با جرم خیانت در امانت می خواستم از صدور قرار نهایی هم ۲ ماه میگزره می خواستم بدونم میتونه به جریمه نقدی یا حبس تعلیقی تقییر بده یا حکم ثبیت شده؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه حکم صادره غیابی باشد امکان واخواهی وجود داشته و در بررسی مجدد امکان تغییر یا تخفیف در حکم نیز وجود دارد . ولی اگر رای صادره حضوری باشد حکم صادره قطعیت یافته و لازم الاجراست .

تعلیق مجازات یستگی به شرایط متعدد خواهد داشت .لذا باید تمام جوانب امر را تشریح نمایید