اعتراض نمودم و باز در کیفری رد شد، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۶۳ #05090552

سلام
شخصی از من خرید اینترنتی کرده به میزان ۱۱۴۰۰۰۰۰ تومان و با کارتهای سرقتی خرید کرده بود و صاحبان کارتها از من شکایت کردن و من به یکی از صاحبان مبلغ ۵۴۰۰۰۰۰ تومان برگشت دادم . و یک شکایت دادگاه نوشتم به عنوان کلاهبرداری اینترنتی ولی رد کردن و اعتراض نوشتم و باز در کیفری رد شده .
متن رای :
به اتهام کلاهبرداری اینترنتی‬
‫اصدار یافته است با عنایت به جمیع اوراق و محتویات پرونده متهم اقدام به ابتیاع کالا از شاکی نموده است و وجه آن را‬ ‫از حساب دیگران پرداخت نموده است و پرداخت وجوه از سوی شاکی به صاحبان حساب موجب تحقق بزه ادعایی نیست‬ ‫و در کلاهبرداری اینترنتی می بایست مال باخته صاحب حساب باشد که در مانحن فیه چنین امری محقق نشده است فلذا با‬ این اوصاف قرار معترض عنه مطابق موازین قانونی و اصول حقوقی اصدار یافته است و معترض اعتراض موثری که ‫موجب ایراد و خدشه بر قرار مورد اعتراض باشد ارائه ننموده است و بر همین مبنا قرار معترض عنه مطابق مواد ۰۷۲‬ ‫و ۱۷۲ و ۳۷۲ قانون آئین دادرسی کیفری عینا تایید و استوار می گردد و اما ذکر دو نکته ضروری است الف- معترض به‬ ‫تقدیم دادخواست حقوقی مطالبه ثمن معامله ارشاد می شود ب- چون فعل مرتکب واجد جنبه عمومی جرم است نظر دادستان‬ ‫محترم به سن متهم جلب می شود که بعنوان مدعی العموم اقدامات قانونی را انجام دهند و بدوا از طریق سیستم استعالم در‬ ‫صورتی که شکایتی علیه متهم مطرح شده است در مرجع قضایی دیگری این موضوع به اطالع آن مرجع برسد در غیر این صورت شخصا بعنوان مدعی العموم اقدامات قانونی را انجام دهند% م‬

طرف اون چیزی که از من خرید الان قیمتش چهار برابر رشد کرده

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رای صادره باتوجه به استدلال انجام شده صحیح است وطبق بند الف ازطریق دادکاه حقوقی اقدام گردد

با سلام به نظر میرسد حکم صادره اشکال قانونی دارد هرچند ممکن است عنوان قانونی جرم کلاهبرداری نباشد ولی به هر صورت بطور نامشروع و متقلبانه مال متعلق به فروشنده با استفاده از کارتهای سرقتی از ید ایشان خارج شده و ایشان مجبور شده وجه کارتهای مسروقه را پرداخت نماید.