فروش طلا از دیوار و کلاهبرداری خریدار با برداشت از حساب دیگران

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۳ #05070283

با سلام و خسته نباشید. ما حدودا ۲۶ آذر ۴۰۲ چند قطعه طلا در دیوار فروختیم. خریدار در سه مرحله از ما خرید کرد و قبلش مبلغ را واریز می‌کرد و بعد با اسنپ خرید را انجام می‌داد. بعد از. دو روز حساب بنده مسدود شد از این بابت شما شاکی دارید و تماس‌های مختلف که یکی گفت به من کسی گفته شما نیازمندید و من هم خیر هستم و ۱۰ میلیون پول به حساب شما واریز کردم، حالا پول من رو برگردونید و دومی تماس گرفت که شما تلوزیون آگهی کردید من پول واریز کردم و تلوزیون من رو ندادید، در حالی که ما اصلا تلوزیون آگهی نکرده بودیم و ما را تهدید کردند مبلغ را واریز کنید. الان بعد از ۵ ماه شکایت شده از ما. اگر امکانش هست ما را راهنمایی کنید، ممنون میشم.

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ابتدا از شخص خریدار تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و سپس با توجه به اسناد و مدارکی که بی گناهی شما را اثبات کند از خود دفاع کنید.

با سلام
شما در دادسرا با شرح همین ماجرا و در اختیار گذاشتن مشخصات خریدار طلاها از خود در برابر اتهام انتسابی دفاع کنید پیشنهاد می شود با وکیل پیش بروید تا محکوم نشوید.

سلام
ابتدا به استناد مدارکی که دارین علیه اونی که از شما طلا خریده شکایت کلاهبرداری کنین مجموعه مستندات را برای دفاع از خودتون هم جمع اوری کنین

با سلام
بایستی از شخص خریدار طلاها تحت عنوان کلاهبرداری شکایت نموده و نیز با استناد به مجموع ادله و مدارک در قبال شکایت مالباختگان، عدم وحدت قصد با مجرم و نتیجتا بی گناهی خود را اثبات نمایید.

سلام
متاسفانه شرح شما از شیوه های رایج کلاهبرداری است که در رسانه ها نیز نسبت ان هشدار و اطلاع رسانی شد. البته شما می توانید بدلیل نداشتن قصد کلاهبرداری و سایر ادله حقوقی از خودتان دفاع کنید . اگر پرونده مفتوح دارید حتما با وکیل مشورت کنید تا محکوم نشوید.

سلام،ابتدا باید با اسنادی که از سایت دارید و سایر ادله و امارات دیگر ضمن دفاع از خود شکواییه کلاهبرداری هم تز طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید،در مورد دفاع از خود باید ثابت کنید که با فرد کلاهبردار وحدت قصد یا بعبارتی تبانی نداشته اید و خود نیز در دام افتاده اید .

با سلام
شما باید از شخصی که طلا خریده به جرم کلاهبرداری شکایت کنید و همچنین در برابر شکایت هایی که از شما شده باید با ارائه مدارک و مستندات ثابت نمایید که اعمال مجرمانه را انجام ندادید.