آیا می توان درخواست داد کالایی که گرفته شده است مجددا تست شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۹۱ #05042497

با عرض سلام
چند وقت پیش یکی از دوستان بنده مشکلی برایش پیش آمد که به صورت خلاص عرض میکنم خدمتتون . یکی از اقوامشون مغازه آب میوه گیری خود رو در شهرستان جمع کردند و یک مقدار آب آلبالو وآب زرشک برای فروش به دوست ما دادند که کنار مغازه خود بفروشد . از تعداد 60 عدد بطری 30 عدد بطریمانده بود که کنار مغازه در منزل خود نگهداری میکردند .
وارد منزلشون میشن و 30 عدد بطری رو + دوست بنده رو به ساختمان وزرا انتقال میدهند که فردا آن روز با 500 م ت قرار آزار میشن .
در حال حاضر یک بلاغیه براشون آمده که در خصوص شکایت علیه شما مبنی بر 30 لیتر مشروبات الکلی دست ساز و فروش مشروبات الکلی دست ساز در وقت مقرر جهت رسیدگی در این شعبه حاضر شوید .

سوال بنده از محضرتون این هست که آیا امکان حبس برای این عزیز هست ؟ و اینکه چطور میتواند در صورتی که به عنوان مشروب شناسایی شده باشد یک تجدید نظر و یا درخواست تست دوباره ای بر روی این پرونده اعمال نماید ؟

نظر شما بزرگواران در خصوص رای به این پرونده چیست ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات جرم فوق مجازات حبس هم برای ایشان در نظر گرفته می شود و چنانچه هنوز حکم قطعی صادر نشده باشد می توانید اعتراض کنید و درخواست تست مجدد بدهید.