آیا همسرم با توجه به پیامک می تواند عدم تمکین را توجیه کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۹ #04988949

باسلام.
من بابت عدم تمکین از همسرم شکایت کردم که ایشان در هر سه جلسه شورای حل اختلاف حاضر نشده اند.
هم اکنون پرونده به دادگاه خانواده ارجاع شده است و وقت حضور ۳ دوازده ۹۸ می باشد.
من و همسرم و خانواده ایشان از طریق پیامک به هم فحش داده ایم آیا همسرم با توجه به پیامک می تواند عدم تمکین را توجیه کند در صورتی که خودش و خانواده اش فحش و تهمت و تهدید کرده اند؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به دو مقوله جدا و منفک از هم اشاره دارید بحث ارسال پیامک فحاشی یک موضوع کیفری است و بحث تمکین حقوقی ولی قاضی رسیدگی کننده چه بسا از محتوای آنها به نیت قلبی پی ببرند والا چنانچه زوج در زمان ناشزگی زوجه بدنبال وی رفته و یا حتی تلفنی ویرا دعوت بزندگی مشترک نموده باشد و زوجه دلیلی برای ناشزگی اقامه ننماید و امکانات زوج درحد عرف مهیا باشد حکم به محکومیت زوجه را دادگاه صادر خواهد نمود بامید موفقیت

سلام بعید به نظر میرسد که چنین امری تاثیری در پرونده تمکین داشته باشد