ماده ی ۱۵ دادسرای انتظامی قضات را لطفا توضیح دهید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۹۹ #04965047

با سللم و خسته نباشید خدمت وکلای محترم
ماده ی ۱۵ دادسرای انتظامی قضات راجب چیست؟
با تشکر.

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
این ماده در خصوص ان دسته از تخلفات ارتکابی از سوی قضات می باشد که مجازات آن ها کسر از حقوق قاضیب و تنزل درجه قاضی می باشد در واقع چنانچه قاضی مرتکب هر کدام از تخلفات مزبور شود به مجازات مزبور محکوم می شود

با سلام قانون نظارت بر رفتار قضات برای تخلفات قضات ۱۳ مجازات تعیین شده است که از توبیخ کتبی در پرونده شروع و تا انفصال دائم از خدمات دولتی می باشد و تخلفات را در چند دسته تقسیم بندی کرده است یکی از تقسیم بندی ها در ماده ۱۵ می باشد که برای تخلفات نه گانه آن مجازات درجه ۴ تا درجه هفت یعنی کسر حقوق یا تنزل درجه قضایی تعیین کرده است. که این امر به نظر مقام تصمیم گیرنده بستگی دارد

ماده۱۵ دارای ۹بند می باشند که توضیح هرکدام نکات خاص خودرا دارد ولی بطور کلی در صورت انجام هرکدام توسط قاضی مجازات آن کسراز حقوق و تنزل درجه وجایگاه خواهد بود