محاسبه دیه فک تحتانی سمت راست از دو ناحیه

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۷ #04938472

سلام، دیه شکستگی فک تحتانی سمت راست از ۲ ناحیه چقدر میشه؟

مشاوره حقوقی دیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به نوع شکستگی و مقدار و محل شکستگی متفاوت است و مقدار دقیق آن توسط پزشکی قانونی تعیین میگردد

سلام دیه شکستگی هر یک از فک های پایین معادل یک پنج دیه کامل همون عضو هست (یک پنجم از نصف دیه کامل یعنی ۱۲۰ میلیون) اگر بدون عیب ترمیم بشه معادل چهار پنجم نصف دیه یعنی ۹۶ میلیون می باشد

با سلام میزان دیه توسط اجرا احکام با توجه به نظر پزشکی قانونی محاسبه خواهد شد

سلام، پس از گزارش پزشکی قانونی قابل محاسبه است.

با سلام
میزان دیه را پزشکی قانونی تعیین مینماید که محاسبه آن به ریال پس از تعیین درصد اعلام شده ممکن است .

سلام با مشخص شدن درصد دیه قابل محاسبه می باشد.

با سلام
پس از تعیین درصد دیه امکان محاسبه وجود خواهد داشت.