مفهوم ابلاغیه زیر چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۰ #11704872

اتهام ها:
۱ .کالهبرداری رایانهای
۲ .توهین از طریق برنامه اینستاگرام
۳ .تهدید از طریق برنامه اینستاگرام
بسمه تعالی
بتاریخ ۱۲/۱۲/۱۳۹۹ در وقت فوق العاده، جلسه رسیدگی شعبه اول دادیاری دادسرای عمومی و انقالب چایپاره به تصدی
امضاء کننده ذیل تشکیل است، پرونده کالسه ........ تحت نظر قرار دارد. با توجه به تحقیقات صورت
گرفته و بررسی اوراق پرونده، دادیاری ضمن اعالم ختم و کفایت تحقیقات با استعانت از خداوند متعال و با تکیه بر شرف
و وجدان به شرح زیر مبادرت به صدور رای می نماید.
قرار دادسرا
ریاست محترم دادسرای عمومی و انقالب شهرستان چایپاره
درخصوص اتهام اقای ... میالن دایر بر ایراد توهین و تهدید موضوع شکایت اقای ...... میالن ؛
این دادیاری با توجه به جمیع اوراق و محتویات پرونده ، شکایت شاکی ، تحقیقات پلیس فتا ، رو گرفت محتویات ارسالی و نیز اقاریر صریح و مقرون به واقع متهم بزه انتسابی را محرز و مسلم تشخیص،و لذا مستندا به مواد ۶۶۹ / ۶۰۸ از قانون مجازات اسالمی (کتاب پنجم بخش تعزیرات ) و ماده ۲۶۵ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب نود و دو قرار جلب به دادرسی صادر و اعالم می دارد قرار صادره پس از موافقت دادستان محترم قطعی می باشد در خصوص شکایت شاکی دایر بر
کالهبرداری رایانه ای نظر بر فقدان ادله مثبته برای تحقق بزه های ادعایی ؛ مستندا به ماده ۲۶۵ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب نود و دو قرارمنع تعقیب صادر و اعالم می دارد قرار صادره پس از موافقت دادستان محترم ظرف ده روز پس از
ابالغ قابل اعتراض در دادگاه کیفری دو می باشد

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در خصوص اتهام توهین قرار جلب دادرسی به منعی احراز وقوع جرم توسط متهم و در خصوص اتهام کلاهبرداری رایانه ای قرار منع تعقیب به معنی عدم ارتکاب جرم توسط متهم یا فقدان ادله کافی صادر شده است.

در خصوص کلاهبرداری متهم مجرم شناخته نشده ولی در خصوص تهدید و توهین متهم است

درود بر شما، متهم در این قرار بابت جرم کلاهبرداری رایانه ای تبرئه شده، لکن در دو جرم مارالذکر دیگر، متهم از نظر دادسرا مرتکب جرم شناخته شده است.

با سلام
با توجه به صدور قرار نهایی از ناحیه دادسرا در خصوص توهین وتهدید اتهام متوجه شما بوده وکیفرخواست صادر وبه دادگاه ارسال تا رسیدگی ورای صادر نماید ولیکن در خصوص کلاهبرداری منع تعقیب صادر شده که به معنای برائت می باشد

یعنی دادسرا متهم را در خصوص اتهامات تهدید و توهین گناهکار شناخته، اما درباره اتهام کلاهبرداری وی را تبرئه نموده است.