استشهادیه کلانتری موثر است یا دو نفر شاهد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۹۶ #04828161

سلام خدمت وکلای محترم

اگر زوجه برای کمتر از یک ساعت از خانه خارج شده در ضمن در عقدنامه ذکر شده که شاغل بوده.اما در بازگشت نتوانسته وارد خانه شود شاهدی نداشته خواسته با کلانتری تماس بگیرد اما بخاطر آبرو زوج منصرف شده همچنین متوجه پیامک اقا میشود که قفل در عوض شده و برو...زوجه به منزل پدری میرود.اما زوج به خانواده خود بگونه ای دیگر بیان کرده قفل در منزل عوض نشده بوده! به همین علت طبق گفته پدر زوج دو روز بعد پدر قفل در منزل را عوض کرده
الان شش ماه میگذرد و جهیزیه زوجه در منزل زوج هست.چندین بار در جلسات حضوری, تلفنی و پیامی زوجه گفته زندگی مشترک را دوست دارد و میخواهد به خانه برود.در این مدت بارها زوجه به خانه رجوع کرده اما قفل در عوض شده و چندین استشهادیه دارد.هیچ نفقه ای پرداخت نشده.در این مدت بارها زوجه با زوج تماس گرفته که تا ماه چهارم زوج پاسخ نمیداده. الان زوج طلبکارانه از زوجه اقرار میخواهد که تعهد دهد تمام کارهای منزل را طبق خواسته زوج (وسواس گرایانه) تمام و کمال انجام دهد.دیگر حق ندارد از منزل بیرون رود برای اشتغال تحصیل حتی ارایشگاه و خرید.منزل پدرش فقط یکبار در هفته و...اما هر شب باید منزل پدر زوج بروند و هرجا زوج گفت باید تابع و مطیع باشد برود و... اگر تعهد دهد در را برویش باز میکند

کلا زوجه چکار کند?

۱.ایا زن ناشزه است?
۲. الان چکار کند?
۳.آیا مجبور است تعهد دهد? این تعهد دست و پاگیر نیست?
۴.در قدم اول مسکن علیحده درخواست کند? بعد نفقه?
۵.در قوانین جدید پلیس دیگر نیرو نمیفرستد و میگوید به اتش نشانی تماس بگیرید در را بشکنند.تصرف عدوانی هست?

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای شرح کامل ، متاسفانه مجال ان در این قسمت مقدور نخواهد بود
اگر پیامکی از همسرتان دارید که قید شده قفل درب عوض شده ، لذا این پیامک هم به تنهایی مدرکی بر نفع شما میباشد

سلام و وقت بخیر
سوالات شما بسیار طولانی است که جواب دادن به تک تک آنها در غالب نوشتاری نمیگنجد فلذا مشاوره تلفنی با بنده را رزرو نمایید در خدمتم.