در جرم معاونت در خیانت در امانت اگر مال را برگردانیم مجازاتش ساقط می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۱۸ #04813033

باسلام و عرض ادب
اگر شخصی مقداری پول و طلای امانت گذاشته شده نزد وی را طی اختلاف با صاحب اصلی آن به نزد شخص دیگری به امانت بسپارد و مقداری از آن را نیز به همراه امین ۲ فروخته و پول به کارت امین ۲ ریخته و یک ساعت بعد همان پول جهت اخذ وکیل و حق وکالت وی در پرونده خیانت در امانت علیه شاکی و غیره هزینه شد
سوال
با اعلام رضایت شاکی امین ۱ تبرعه میشود ؟ امین ۲ چطور ؟
اگر امین ۱ اقرار کند ک پول و طلا ره ب امین ۲ سپرده و توامان آن را فروخته و بابت حق وکالت علیه شاکی هزینه کرده و مابقی اموال نزد امین ۲میباشد
در این صورت امین ۳ باید چ کند ؟
ایا به وجود باقی پول و طلا نزد خویش اعتراف کند در اینصورت معاونت در خیانت در امانت نمیشود ؟
امین ۲ چگونه از خود دفاع کندکه جرمی متوجه ایشان نشود لطفا راهنمایی بفرمایید ؟؟؟؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در جرم خیانت در امانت ، رد مال در حکم نمی آید مگر این که طی دادخواست ضرر و زیان ناشی از جرم مطالبه شده باشد . ضمن این که رضایت فقط می تواند ر مجازات متهم تخفیف ایجاد کند و مجازات به طور کلی ساقط نمی شود .

خیر. از جنبه خصوصی شما محکوم به رد مال هستید و بایستی رد مال نمایید.
اما از جنبه عمومی جرم خیانت در امانت باید مجازات جرم ارتکابی را تحمل نمایید