رای غیابی کلاهبرداری و مال نامشروع چطور قابل تبدیل و تخفیف هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۲ #04749708

با سلام خ سرپرست ۴ یتیم در سال ۹۴ سه تا عزیز زندگیم را از دست داده بودم از تو بانک دسته چک را بعنوان دفترچه تبلیغاتی تو کیفم کردم و پسرم که تازه مواد روان گردان را برداشته بود بدون اینکه بفهمم جعل امضا کرده و مبلغ ۱۸۰۰ تومان نقد میکنه دادگاه دو سال حبس مبلغ پول را بعنوان کلاهبرداری غیابی صادر کرده حال با اینکه تا بحال هیچگونه سابقه ای در این مورد نداریم و مخصوصا خودم هر چند زندگی خیلی سخت مگزره ولی ابرومند زندگی کرده از شما وکیلای محترم تقاضا دارم مرا راهنمایی کنید تا بتوانم حق الناس را اجرا کنم اجرکم
_____

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
با تقدیم واخواهی میتوانید درخواست عفو و تخفیف و تعلیق نمایید

آرای غیابی قابل واخواهی است . شما میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضائی نسبت به رای صادره واخواهی کرده و دلائل خود را مشروحا توضیح داده و تقاضای تخفیف در مجازات را بنمائید .