کلاهبرداری اینترنتی رو چطور پیگیری میکنند؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۸۳ #04508667

سلام بنده از دیوار از شخصی کالایی خریدم و ایشون زمانیکه پیک گرفتم ارسال کرد کالای دیگه ایی رو بمن داده و زمانیکه گفتم این چیه فرستادی برگشت گفت همینه میخوای بخواه نمیخوای یرگردون ۱۰۰ از پولت کم میکنم بقیشم میریزم برات بعد شروع به فحش دادن کرده و حرفای بد زدن تهدیدم کرده که میام فلان میکنم و کلی فحش داده بمن حالا این ادم رو چطور میشه کاری کرد که دیگه تکرار نکنه کاراشو ادرس دارم ازش شماره هم دارم و تمامه حرفهایی که از اول زدیم تا فحشهایی که داده رو دارم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. درتهران وشهرهای بزرگ دردادسرای جرائم رایانه ای ودرشهرهای کوچک به دادسرای عمومی مراجعه کرده وتحت عنوان تهدید وتوهین شکایت کنید. ازپیام ها اسکرین شات تهیه کنید.

سلام
تحت عنوان تهدید و توهین شکایت نمایید .

سلام
تحت عنوان تهدید و توهین شکایت کنید

کلاهبرداری حسب توضیحات محرز نیست هرچند امکان فسخ و مطالبه وجوه برای شما وجود دارد برای فحاشی و تهدید نیز میتوانید مستند برادله و وشواهد موجود طرح شکایت کنید

سلام میتوانید به دلیل فحاشی از ایشان شکایت کنید

شکایت خود را با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مطرح کنید.

سلام میتوانید به دلیل فحاشی از ایشان شکایت کنید