من در جواب تهدید و توهین و افترای ایشان چنین پیامکی دادم، بنده محکوم خواهم شد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۴ #04421222

با سلام، در جواب تهدید و توهین و افترای (پیامکی) همکارم که آقایی مجرد است، به تجاوز که در باغی به ایشان و دوست دخترشان شده بود و پدرشان این موضوع را به بنده گفته بودند اشاره کردم. ایشان به دلیل تعدد جرم به ۷۴ ضربه شلاق محکوم شدند و الان از من با موضوع افترا شکایت کردند،
آیا با توجه به اینکه بنده صدای ضبط شده ی پدرشان و پیامک های پدرشان را که که در مورد تجاوز در باغ من را باخبر کرده اند و همچنین رای صادره بر علیه ایشان و اینکه من در جواب تهدید و توهین و افترای ایشان چنین پیامکی دادم، بنده محکوم خواهم شد؟!

و همچنین آیا ایجاد سر و صدا در محل کار موضوعیت قانونی دارد،؟! مجازاتش چیست؟!
سپاسگزارم

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در خصوص سوال اول در صورتی که این اتفاق افتاده باشد و این تجاوز صورت گرفته باشد اقدام شما افترا نمی باشد چراکه افتراء در مواردی است که نسبتی را که به شخص وارد نیست بر او حمل می‌کنند
در خصوص سر و صدا در محیط شغلی شما نیز،می توانید جهت ایجاد مزاحمت از ایشان شکایت نمایید

دراینجا اگر چیزی رو پیامک کردین که درمراجع قضایی اثبات شده است شما به افترا محکوم نمی شوید چون افترا به معنای نسبت دادنجرم به دیگری و عجز از اثبات این ادعاست .