شکایت از والدین چگونه انجام میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۳ #04344316

سلام من دختری ۱۶ ساله ساکن تهران هستم. پرم حدود یکسال صیغه ای پنهانی داشت و گویا قبلا نیز رابظه ای داشته او بارها موقع عصبانیت مادرم را جلوی چشم ما کتک میزد، فحش های بسیار رکیک میداد و او را از خانه بیرون میکرد. دو بار هم مرا تهدید کرد که از خانه بیرون می کند. با اینکه پدرم کارمند است اما ما امکانات آموزشی و تفریحی چندانی در اختیار ندارم.البته مادرم هم رفتار خوبی با ما ندارد هرچند شاید به خاطر فشارهای روحی با ما اینگونه رفتار میکند با این حال باز هم زجر میکشیم. او با ما بداخلاق است و به هنگام عصبانیت سخت کتک میخوریم یا مورد تمسخر قرار میگیریم. من یک خواهر ۱۳ساله و یک برادر ۱۰ هم دارم که مادرم برادرم را وقتی کوچک بود با قاشق دستش را داغ کرد. ما دیگر از این رفتارها به ستوه امده ایم اگر از اوضاع دختران فراری خبر نداشتم قطعا از این خانه فرار میکردم مخصوصا حالا ک‌ه دست پدرم برای ما رو شده و هر رو در خانه ما صدای بلند دعوا و فحاشی به گوش دیگر همسایگان میرسد. لطفا به ما کمک‌ کنید و راه نجاتی پیش رویمان بگذارید. با سپاس

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر سه نفر به دادسرای عمومی محل وقوع ایراد ضرب و جرح مراجعه نموده و علیه والدین خویش شکایت و تظلم خواهی نمائید و چون متهمان والدین شما میباشند دادستان قیم موقت انتخاب نموده و یا خودشان شکایت را پیگیری خواهند نمود