نحوه سلب مسئولیت سیمکارت‌های مفقود شده بدون داشتن شماره‌ها

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۸۱ #04331292

سلام خسته نباشید، من از سال ۹۰ به بعد چندین سیمکارت داشتم و الان که استعلام کردم، کلا در تمام اپراتورها سه سیمکارت ایرانسل دارم که این سه تا رو یک سال نمیشه خریدمشون و هیچ مشخصاتی از سیمکارت‌های قبلیم نیست در اپراتورها(ممکنه سلب امتیاز شده باشن یا خودم سوزونده باشم، یادم نیست کی این دو اتفاق ممکنه رخ داده باشه)و سال۹۳ یکی از سیمکارت‌هام رو گم کردم که شمارش هم یادم نیست و بقیشون رو هم یادم نمیاد چی شدن، شماره هیچکدوم هم یادم نیست. اگر کسی تا قبل از اینکه سلب امتیاز شده باشه و یا سوزونده باشم، سوءاستفاده کرده باشه و مرتکب جرمی شده باشه، من چطور از خودم از ابتدای تاریخ ثبت سیمکارت به نامم سلب مسئولیت کنم؟! و نکته مهم اینکه راهی هست بدونم چه سیم‌کارت‌هایی به نامم بوده که سوخته ویا سلب امتیاز شده در هر تاریخی؟ ممنونم.

مشاوره حقوقی اموال و مالکیت
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از شرکت اپراتور مربوطه استعلام کنید . تا زمانی که سیم کارت در مالکیت شما بوده (بنام شما بوده) مسولیت هر نوع استفاده از آن بعهده شماست مگر آنکه ثابت نمایید به آن دسترسی نداشته و هیچ گونه ارتباطی با مرتکب جرم نداشته اید و دسترسی مرتکب غیر مجاز و بدون اطلاع شما بوده است .

با سلام،از طریق اپراتور استعلام نمایید.اگر مدت زیادی استفاده نکردید سلب امتیاز شده جای نگرانی نیست.

اصولا مسئولیت سیمکارت بر عهده دارنده است ولی رفع مسئوایت بستگی به نوع جرم و شرایط آن دارد.

با سلام اگر از سیم کارت مدت زیادی استفاده نشود سلب امتیاز می‌شود اما می‌بایست به اپراتورها تماس بگیرید

سلام ، پس از مدتی از سیمکارت ها ی بلا استفاده سلب امتیاز می شود ضمن اینکه در مورد استعلام به اپراتورها مراجعه فرمایید

با درود ، اولا استعلام تعداد و شماره سیم‌کارت هایی که فعلا بنام تون هست، از طریق نرم افزار همراه من یا ایرانسل من یا گوگل قابل استعلام هست ولی سیم‌کارت هایی که قبلا بنامتون بوده قابل استعلام نیست و بنابه اظهارات شما و تاریخ ۹۳ اگر هم کسی با شماره شما مرتکب جرمی هم شده باشد ، مشمول مرور زمان تعقیب و شکایت شده است.
و اگر اتفاقی هم افتاده بود ، تاکنون مطلع می شدید ، نگرانی ندارد

بعد از گذشت مدت مقرر در قانون سیم کارت سلب امتیاز می شود و به فروش گذاشته می شود.