آیا به فیلم میتونم استناد کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۸۷ #04293260

مدتی هست شخصی از اقوام مون با خانواده ما مشکل داره و دنبال بهونه های الکی میگرده تا بیاد در خونه مون و سر صدا کنه و ابرو مون رو ببره و با چاقو تهدید کنه مون چند باری اومده و میخام ازش شکایت کنم چون بی دلیل میاد تا قلدر بودنش رو نشون مون بده و بره .... حدودا ۲ ماه پیش هم دوربین مدار بسته برای خونه نصب کردم که کوچه بعلاوه در خونه رو میگیره
من از این اقا چطوری میتونم شکایت کنم؟ و به چه جرمی با چاقو اومد و تهدید کرده سر میبرم و ابرومون رو توی محل برده. توی فیلم مشخصه که همسایه ها دارن نگاه میکنن؟
با تشکر از عوامل محترم سایت بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما میتوانید از ازجهت موضوع تهدید به قتل از ایشان شکایت نمایید و از دوربین مداربسته و شهادت شهود و درصورتی که پیامکی نیز بر این مبنا از ایشان دارید نیز به عنوان دلیل به دادگاه ارائه نمایید