بابت هر روز حبس شخص در زندان چه اقدامات قانونی میشه کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۹ #04251638

سلام
اگه شخصی بیش تر از حکم دادگاه در زندان بمونه به عبارتی حکم آزادی شخص از اجرای احکام صادر بشه
و فرد در حبس یا زندان بمونه بابت هر روز حبس شخص در زندان چه اقدامات قانونی میشه کرد اگر قانون برای همه یکسان هست در این مورد قانون چه چیزی رو پیش بینی کرده ( بابت هر روز چهل هزار تومن به شخص میدن)؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ماده ۵۱۸ قانون آیین دادرسی کیفری
قاضی اجرای احکام کیفری مکلف است دستور تعیین وقت پرونده محکوم به حبس را به گونه ای صادر کند که حداقل ده روز پیش از اتمام مدت حبس، پرونده تحت نظر قرار گیرد تا با تعیین تاریخ اتمام مدت حبس محکوم علیه، دستور آزادی وی را در تاریخ یاد شده صادر و به زندان اعلام کند. رئیس زندان نیز مکلف است پس از اتمام مدت حبس چنانچه محکوم علیه به اتهام دیگری در بازداشت نباشد، فوری برای آزادی زندانی اقدام نماید و نتیجه اقدامات را بلافاصله به قاضی اجرای احکام کیفری اعلام کند.
تبصره- در صورتی که تخلف از این ماده منجر به حبس بیش از مدت مقرر در رای گردد، قاضی اجرای احکام کیفری علاوه بر محکومیت انتظامی تا درجه چهار، طبق مواد (۱۴) و (۲۵۵) این قانون مسوول پرداخت خسارت حبس اضافی به محکوم علیه است.