تهدید میکنه و به زور و اجبار میخواد رابطه داشته باشه، چطوری میشه ازش تعهد گرفت که کاری نکند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۳ #04236434

سلام خسته نباشید.با کسی که تهدید میکنه و به زور و اجبار میخواد رابطه داشته باشه.با اینکه میدونه طرف متاهل هست.خودش هم متاهل صرف داشتن یه سری عکس و پیام مجازاتش چیه و باید چیکار کرد? خانوم اصلا جواب پیام و تماس های این آقا رو ندادن هرچی تهدید کردن.و اینکه پرینت تماس ها و پیام ها از چه زمانی گرفته میشه.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام تهدید و مزاحمت علیه ایشان اقامه دعوا کنید.

سلام
برای جلوگیری و خلاصی از اینکار بهترین راه این است که شماره همراه خود را تعویض نموده و همچنین آیدی و اکانت های موجود در شبکه های مجازی را تغییر دهید تا امکان ارتباط نداشته باشند
نیز می‌تواند به خاطر تهدید و مزاحمت هایی که انجام می دهند با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود شکایت تقدیم تا به دادسرای محل ارسال و رسیدگی شود.
صرف داشتن عکس جرم تلقی نمی شوند

با سلام
برای این امر اخذ تعهد بی معنی است و صرفا بایستی از طریق مراجع قضایی اقدام نمود
با تنظیم شکوائیه علیه ایشان با استناد به مدارک و شواهد موجود مبنی بر تهدید به پخش عکس و نیز تقاضای غیر اخلاقی از خانم ، اقامه دعوی نمایند تا شخص در دادگاه محکوم و مجازات گردد .
موفق باشید