شاکی به یکنفر انها رضایت بدهد، ایا زمان دادگاه فرد رضایت گرفته بابد به دادگاه بیاید؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۹۲ #04188770

اگر دو نفر با هم دیگر سرقت کنند؟
در واقع حضور او در دادگاه واجب است؟

مشاوره حقوقی سرقت
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام باید در دادگاه حضور داشته باشند.

با سلام سرقت از جمله جرایمی می باشد که جنبه عمومی دارد و رضایت شاکی صرفا باعث تخفیف مجازات می شود و باید حضور پیدا کند حتی در صورت رضایت شاکی

وقت بخیر توجه داشته باشید رضایت شاکی از موجبات تخفیف مجازات است

با سلام ..
می بایست در دادگاه حضور داشته باشند.

بله می بایست در جلسه حضور یابند تنها رضایت می تواند موجبات تخفیف را فراهم آورد.

با سلام رضایت شاکی از موجبات تخفیف مجازات است

در صورتیکه رضایتنامه شاکی به دادکاه ارائه شود امکان تخفیف وجود دارد