آیا بنده میتوانم با وکالت محضری از طرف مادرم که کهولت سن دارند دادخواست تامین دلیل از سمت ایشان بدهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۶ #04179661

چند سوال داشتم ممنون میشم که پاسخ بدهید:
۱- آیا بنده میتوانم با وکالت محضری از طرف مادرم که کهولت سن دارند دادخواست تامین دلیل از سمت ایشان بدهم جهت همسایه ای که به ملک مادرم صدمه زدند و من ساکن ملک هستم و کارهای دادگاهی را از سمت ایشان انجام دهم؟ یا با وکالت از ایشان از سمت ایشان وکیل قانونی اختیار کنم؟
۲- بنده میخوام از همسایه بابت صدمه به ملک و ایجاد مزاحمت و صلب آرامش شکایت بنمایم. آیا باید دو دادخواست تنظیم شود؟ یکی برای دریافت خسارت و دیگری برای ایجاد مزاحمت و صلب آرامش؟ یا هر دو را میتوان در یک دادخواست قرار داد؟
۴- من قبلا از طرف خودم گزارش ۱۱۰ بابت ایجاد خسارت را داده ام. آیا روند کار به این صورت است که اول به شورا مراجعه کنم و دادخواست تامین دلیل بدهم و بعد گزارش ۱۱۰ را تهیه و بعد به داد گاه مراجعه بنمایم؟ یا بنده در متن دادخواستم باید به گزارش ۱۱۰ اشاره بنمایم و خود دادگاه استعلام گزارش مامور را از کلانتری خواهد نمود؟
با تشکر از کارشناسان و وکلای محترم سایت بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهترین روش اخذ وکیل میباشد که با خیال راحت امورات را به ایشان بسپارید

سلام و درود
۱- خودتان بدون وکالت میتوانید به عنوان اصیل تقاضای تامین دلیل بکنید.
۲- یک دادخواست برای مطالبه خسارت مطرح کنید که باید حتما وکیل دادگستری طرح دعوی کند و شما حتی با وکالت محضری نمیتوانید.
دادخواستی با عنوان سلب آرامش و مزاحمت نداریم.
۳- در متن دادخواست به گزارش ۱۱۰ استناد کنید و در ستون دلایل هم به گزارش کللانتری مربوطه اشاره کنید و اصل گزارش را نیز از کلانتری تحویل بگیرید و ضمیمه دادخواست کنید.
شما چون باید وکیل بگیرید بقیه مراتب را به وکیل بسپارید.