آیا می توانم بعد از مهلت اعلام شده به دادگاه مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۱ #04146336

با سلام
شخصی از بنده شاکی شده است و الان برای بنده احضاریه جهت اخذ توضیح به عنوان مطلع آمده است، اما بنده در مهلت اعلام شده امکان حضور در دادگاه را ندارم.
آیا می توانم بعد از مهلت اعلام شده به دادگاه رجوع کنم؟
ایشان در مورد موضوعی که با هم اختلاف داشتیم یک بار سال ۹۳ شاکی شد و بعد از دادگاه بدوی و تجدید نظر حکم بر بی حقی ایشان نسبت به بنده صادر شد و بعد از فحاشی شدید و افترا مکرر پیامکی طی دو نوبت ایشان محکوم شد بار اول ۷۶ ضربه شلاق و ۱۰۰ هزار تومان جریمه نقدی که حکم اجرا شد و بار دوم دو سال زندان که بعد از میانجیگری بزرگان بنده رضایت دادم و حکم متوقف شد،اما الان دوباره این شخص روی همان اختلاف ۵ سال پیش از بنده شاکی شده.
آیا موضوعی که قبلا حکم قطعی آن صادر و اجرا شده باز هم بعد از یک یا دو سال دوباره میشود دادخواست در مورد آن داد؟
و اگر نمیشود چگونه میشود از ایجاد مزاحمت این شخص جلوگیری نمود؟
چون دادگاه در استان دیگری است و هر چند وقت یکبار ایشان شاکی می شوند و بنده مکرر باید مسافرت ناخواسته انجام دهم

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر پرونده کیفری است دادگاه در صورت لزوم می تواند مطلع را جلب کند . ضمن این که می توانید لایحه به دادگاه ارسال کنید . هم چنین اگر موضوع قبلا مورد رسیدگی قرار گرفته و نسبت به آن تصمیم ماهوی اتخاذ شده ، اعتبار امر مختومه دارد و قابل رسیدگی مجدد ندارد .

بایستی دید ایشان با همان عنوان مجرمانه از شما شکایت کرده یااین دفعه شکایت خود را با عنوان جدیدی مطرح نموده است اگر همان عنوان است دارای اعتبار امر مختومه میباشد ولی بهتر است به دادگاه مراجعه کنید و ادله محکومیت ایشان را نشان دهید تا رفع و رجوع شود

نمی توانید بعد از مهلت اعلام شده به دادگاه رجوع کنید

موضوعی که قبلا حکم قطعی آن صادر و اجرا شده نمی تواند باز هم بعد از یک یا دو سال دوباره ، دادخواست در مورد آن داد، بلکه شما باید به استناد امر مختومه دادخواست دهد
شما به اتهام مزاحمت هم می توانید از ایشان شکایت کنید
شما می توانید تمامی هزینه های دادرسی و حق الوکاله وکیل هزینه های رفت و آمد وهمه را از ایشان مطالبه کنید
و باید به استناد امر مختومه از ایشان شکایت کنید به اتهام طرح دعوای واهی

با سلام شما می توانید طی لایحه ای مراتب فوق را برای دادگاه رسیدگی کننده ارسال نمایید و چنانچه دادگاه محترم قانع گردید دیگر نیازی به حضور شما در آن دادگاه نمی باشد