آیا بازپرس می تواند پرونده را به کارشناس سه نفره ارجاع ندهد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۹۳۵ #04105876

با سلام خدمت وکلای محترم... در پرونده کیفری بنده متهم هستم و پرونده به کارشناس رسمی ارجاع گردید و نظریه کارشناس اعلام وصول گردید.. در حالی که نظر کارشناسی ۵۰ درصد به نفع بنده بوده... و بازپرس هم آخرین دفاع را هم اخذ نمودن... ولی بنده به نظریه کارشناسی اعتراض کردم و تقاضای ارجاع پرونده به هیات سه نفره را دادم... الان حدود ۲ ماه از اعتراض به نظریه و اخذ آخرین دفاع گذشته و خبری نشده است و از دفتر بازپرسی هم سوال کردم گفتن پرونده هنوز توسط بازپرس مطالعه نشده است... سوال بنده این هست که با اعتراض به نظر کارشناس و درخواست ارجاع به کارشناس سه نفره آیا بازپرس می تواند پرونده را به کارشناس سه نفره ارجاع ندهد؟ لذا آخرین دفاع هم اخذ شده است... ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله در مواردی ممکن است بازپرس با ارجاع پرونده به هییت سه نفره مخالف باشد و به نظر کارشناس اول اکتفا کند

ضمن اهدای سلام و احترام
با اعتراض به نظریه کارشناس منفرد میبایست به هیئت سه نفره کارشناسان ارجاع شود لازم به ذکر است تشخیص نظریه کارشناس به عهده قاضی رسیدگی کننده میباشد چون نظریه کارشناس طرفیت دارد اما موضوعیت ندارد

در صورتی که نیاز به ارجاع به کارشناس نباشد میتواند موافقت نکند در غیر این صورت اگر نیاز باشد باید ارجاع بدهد