با توجه به دور زدن در محل ممنوع و اینکه من کاملا متوقف بودم چرا مقصر شدم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۸۸ #04067351

در خیابان در منتها علیه چپ یا همون لاین سه کنار بلوار در حال حرکت بودم که خودرو ساندرو که جلو بودن نا گهانی در بریدگی که دور زدن ممنوع میباشد اقدام به دور زدن کردن که بنده ماشینم رو متوقف کردم بدون برخورد که از پشت سر خودرو برلیانس با سرعت به پشت ماشین من بر خورد نمود که در اثر ظربه ماشین من با عقب ساندرو برخورد کرد که کارشناس هر کدوم رو نسبت به جلویی مقصر کردند حال با توجه به دور زدن در محل ممنوع و اینکه من کاملا متوقف بودم چرا مقصر شدم؟؟؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
به دلیل عدم رعایت حد فاصل طولی شما نیز مقصر میباشید

عدم رعایت فاصله ی طولی دلیل مقصرشناختن جنابعالی است که در صورت رعایت برخورد شما با خودروی جلویی غیرممکن میشد.

با سلام
دلیل مقصر شناخته شدن شما در گزارش کارشناسی قید شده که احتمالا عدم رعایت فاصله طولی بوده است

به دلیل عدم رعایت فاصله مطمئنه طولی ، خودرویی که از عقب با خودروی جلویی برخورد نماید مقصر شناخته می شود .