نحوه دریافت خسارت از ضارب متواری، به چه صورت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۵۹ #04022678

سلام‌
با استناد به کدام ماده میتوان از صندوق بیت المال دادگستری در خصوص ضارب متواری خسارت دریافت نمود؟
من مامور پلیس هستم با لباس در حال عبور با موتور بودم که دو موتور سوار آمدن و با لگد به من زدن باعث واژگونی من شد حال من زنده هستم و میخواهم خسارت خود را از بیت المال بگیرم.
لطفا یاری بفرمایید با استناد به کدام ماده میتوان دادخواست داد؟
دقت شود من زنده هستم.

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.دوستان عزیز حقوقی باتوجه به اینکه درسوال فوق درخصوص ضارب متواری صحبت شده است. ن راکب متواری که عزیزان ارجاع به صندوق خسارتهای بدنی داده اند صندوق فقط حوادث ناشی ازوسایل نقلیه را پرداخت میکند برابر قانون بیمه حوادث..درخصوص ضارب باید گفت صندوق بیت المال دادگستری محکوم به پرداخت می باشد اما به استناد کدام ماده بنده نمی دانم وچون بارها درقانون روئت کردم که صندوق بیت المال دادگستری هم فقط برابر نسخ قانون فقط فوت را به بیت المال منتسب کرده لطفا اگر عزیزان دراین خصوصآگاهی کامل دارن به بنده حقیر اعلام گردد .با تشکر

سلام
شکایت خود را مطرح کنید چنانچه پس از تحقیقات دادگاه ثابت شد تصادفی رخ داده که شما مقصر آن نبودید و ضاربین هم یافت نشوند آنگاه موضوع پرداخت دیه از بیت المال مطرح می شود

ابتدا بایستی شکایت نمایید سپس درخواست دریافت دیه از صندوق نمایید

سلام

میتوانید علیه ضاربین و صندوق تامین خسارتهای بدنی همزمان طرح شکایت نمایید و بعد از محکومیت صندوق خسارت خود را دریافت دارید

همچنین میتوانید مستقیما به صندوق مراجعه کنید