آیا اداره آگاهی حق ورود به پرونده تامین دلیل را دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۷ #03987186

با سلام شخصی با در دست داشتن یک برگ کپی قولنامه از من از بابت جعل قولنامه از طریق ارائه دادخواست تامین دلیل و جلب نظریه کارشناس شکایت کرده و کارشناس از من اصل قولنامه را خواست و چون قولنامه اصلی گم شده بود نتوانستم به ایشان ارائه نمایم الان بعد از چند هفته از آگاهی من را احضار کرده اند و همچنین شهودی که پای قولنامه را امضا کرده اند جهت اخذ توضیحات،
میخاستم از اساتید سوال کنم که در این مرحله آگاهی میتواند به قضیه ورود نماید؟ یا غیر قانونی است ؟
با تشکر .

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اداره آگاهی نیز رابطه غذایی می باشد و بدون دستور دادگاه حق هیچ گونه اظهار نظر و اعمال کاری ندارد

با سلام
آگاهی تنها با مجوز قاضی پرونده می تواند تحقیقات را انجام دهد