خواستیم ازشون وکالت بگیریم که بتونیم راحت اشتراک برق و گاز رو به خریدار انتقال بدیم؛ ثبت قبول نکرد چه کنیم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۹۱ #03933330

سلام
پدر مرحوم بنده منزلی داشتن که ما در حال انجام کارهای اداری فروشش هستیم .
الان به مشکل خوردیم .
این خونه به اسم پدر مرحوم اینجانبه ولی اشتراک گازو آب به اسم مادرمه .
مادر به دلیل کهولت سن توانایی تکلم و راه رفتن ندارن .
خواستیم ازشون وکالت بگیریم که بتونیم راحت اشتراک برق و گاز رو به خریدار انتقال بدیم که با مشکل مواجه شدیم و ثبت قبول نکرد این کارو انجام بده.
الان ما چطوری میتونیم این مشکلو حل کنیم ؟
پیشاپیش متشکرم

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر به علت عدم هوشیاری و سلامت مادرتان انجام وکالت نکردند باید برای مادر قیم تعین شود

با سلام
از طریق دادگاه باید قیم برای مادر نصب شود

سلام بیان ننمودید چرا قبول نکرده اند ?

سلام مرجع مذکور کاملا مشخص نیست و علت عدم پذیرش را ذکر نکردید تا بتوان راهنمایی درستی را به شما ارائه داد

با فروش آن خانه و انحصار وراثت و انتقال سند، مالک جدید بدون نیاز به مادر شما با در دست داشتن سند مالکیت بنام خودش می تواند در دفاتر خدماتی، انشعابات آب و برق و گاز و تلفن را بنام خود انتقال دهد.

اگر ایشان محجور هستند باید حکم حجر بگیرید و اگر محجور نیستند دفترخانه می تواند وکالتنامه تنظیم کند.

باسلام
باید از طریق دادگاه برای مادر قیم نصب شود و توسط قیم ادامه کار را انجام دهید.