اجرای قرار کارشناسی چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۰ #03910401

سلام شرکتی که قبلا در آن شرکت مشغول به فعالیت بودم از من شکایت خیانت در امانت کرده است مدارک آن شرکت شهادت شهود فقط بوده که بنده در دفاعیان خود اعلام کردم که هر کالا با تایید و نطارت مدیران شرکت رد و بدل می شده که پس از آن الان ابلاغیه برای من ارسال شده که نظر به لزوم اجرای قرار کارشناسی باید در این جلسه حضور داشته باشم و شماره کارشناس هم برای من ارسال کردن
سوال من اینه که الان باید چیکار کنم؟ با کارشناس قبل جلسه کارشناسی لازمه تماس بگیرم؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید با کارشناس منتخب تماس بگیرید و در جلسه ابلاغ شده نیز حاضر شوید تا هماهنگی برای بازدید از محل به عمل آمده و شما نیز بتوانید مطالب لازم و مورد نیاز کارشناس را بیان کنید .

با کارشناس مربوطه تماس بگیرید و علت اجرای قرار کارشناسی را جویا شوید.