توافق بر تقسیم مساوی ارث برادر، تبعات پشیمانی احدی از وراث

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۵ #03843200

بردار مجرد و بزرگ خانواده فوت کرده است. تنها وراث، یک برادر و دو خواهر هستند. به پیشنهاد برادری که در قید حیات است، ارث در سال گذشته طبق یک توافق کلامی، بین خود و دو خواهر به طور مساوی تقسیم شد. این برادر بعد از یک سال به علت مشکلات مالی پشیمان شده و تقاضای پرداخت ما به تفاوت مبلغ ارث را دارد. آیا طبق قانون این دو خواهر موظف به پرداخت این مبلغ هستند یا خیر؟ در ضمن، متن این پیشنهاد و رضایت در تلگرام موجود هست.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت طرح دعوا از سوی برادر میتوانید دادخواست اثبات و تایید تقسیم نامه شفاهی مطرح کنید. تصمیم با دادگاه است.

اگر اسناد توافق موجود باشد دیگر نمیتواند ادعایی مطرح نماید.

متن پیشنهاد و رضایت باید بررسی گردد .

سلام اصل توافق در شبکه اجتماعی موجود باشد این موضوع قابل اثبات است و عدول از توافق مسموع نیست

سلام اگر بتوانید تقسیم و توافق شفاهی را با مدرک ثابت نمایید نیازی به پرداخت مابه التفاوت نیست

با سلام
اصولا اگر همه نسبت به تقسیم نامه موافقت و رضایت خود را اعلام کرده و متن آن را امضا کرده باشند اعتبار دارد اما باید نحوه نگارش متن حتما بررسی شود.

به نظر می رسد که چون توافق کلامی بوده ارث مطابق قانون تقسیم خواهد شد