مجازات رابطه ی نامشروع مادون زنا، ممکن است در روند تحصیل او اختلال ایجاد کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۴۵ #03820863

با سلام
یکی از دوستانم به جرم"رابطه ی نامشروع مادون زنا"محکوم شده و اینکه دوستم این جرم رو در فضای مجازی مرتکب شده و در حین ارتکاب جرم در دانشگاه نبوده.
سوالی که داریم این هست که در صورت محکومیت دوستم به جرم بالا،
آیا ممکن است دوستم به مدت یک یا چند ترم از تحصیل در دانشگاه تعلیق بشه؟
در کل آیا ارتکاب چنین جرمی ممکنه مشکلی برای ادامه تحصیل دوستم در دانشگاه ایجاد کنه؟
با تشکر.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مشکلی برایشان پیش نمی آید و ارتباطی با دانشگاه ندارد

سلام
ممکن است اگر کسی اطلاع دهد در کمیته اخلاقی و انضباطی دانشگاه مطرح شود.

سلام
خیر چنین چیزی ممکن نیست

خیر مشکلی برای ادامه تحصیل ایشان به وجود نخواهد آمد

این جرم مشکلی برای دوستتان در ادامه تحصیل ایجاد نمیکند