در صورت تهدید می توان به مراجع قضایی اعلام کرد که در صورت بروز حادثه شخص تهدید کننده مسئول باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۶ #03785161

سلام،خسته نباشید،مدتی هست که از طرف پدرم تهدید میشم،چون من بهش گفتم نفقه ام رو بپردازه و قبول نمیکنه،و گفته برو شکایت کن،منم گفتم باشه شکایت میکنم و ،بعد که دید قصد من‌ جدی هست تهدید کرده که اگه اقدام کنم برای مطالبه نفقه ام منو حبس میکنه تو خونه و میکشم،و گفت که میگم ناموسی بوده! من چند روز پیش اقدام برای مطالبه نفقه گذشته حال و آینده ام کردم، و چون قبلا هم محکوم شده بوده و نپرداخته بدهیش حدود ۱۰ میلیون میشه، و نگرانم ابلاغیه رو که ببینه یه بلایی سرم بیاره، الان برای تهدیدهاش چیکار میتونم بکنم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، منظور شما دریافت نفقه اقارب از پدر هست اگر شما شکایت کنید نسبت به نفقه گذشته مجبور نیست ولیکن اگر شرایط دریافت نفقه رو داشته باشید برای آینده ایشان محکوم به پرداخت هستن و در مورد تهدید اگر مستند هست حتما شکایت کنید البته مستند هم نباشد بی تاثیر نمی‌باشد جرا اینکه بلاخره ایشان بایستی در دادسرا اظهاراتی بدهد یا مراتب تهدید رو از طریق اظهار نامه به ایشان ابلاغ کنید و بخواهید در صورت تکرار علیه وی در محاکم شکایت خواهید کرد

سلام
امکان شکایت با موضوع تهدید علیه ایشان دارید
البته پیشنهاد میدهم موضوع را با صحبت حل و فصل نمایید

با سلام شما می توانید از باب تهدید به دادسرا مراجعه کنید ولیکن با شرایط شما امکان اثباتش خیلی سخت است چرا که به نظر می رسد شما هیچ شاهد و یا مدرکی ندارید.یک نکته هم خارج موضوع اعلام کنم که نفقه گذشته تنها از سوی زوجه قابل پیگیری است و فرزندان نفقه گذشته را نمی توانند مطالبه کنند.

سلام
باتوجه به وجود رابطه پدر و فرزندی، مناسب تر این میباشد که مشکلات موجود به طرق مسالمت آمیز حل و فصل شوند
در غیر اینصورت میتوانید شکایتی مبنی بر تهدید علیه ایشان مطرح نمایید

میتوانید از باب تهدید شکایت نمایید، مجازات تهدید ۷۴ ضربه شلاق و یا دو ماه تا دوسال حبس است بسته به شرایط تهدید و نیز اینکه با تهدید سعی در انجام عملی ویا نهی از انجام عملی داشته باشد متفاوت خواهد بود .
ولی رضایت پدر از فرزندش به مراتب با ارزش تر از مسایل مادی است .