مدارک لازم برای مطالبه خسارت خودرو چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۷۱ #03520865

سلام
یه پرایدی از پشت به خودروی من زد و کارت ماشینش رو هم داد بهم قرار شد خسارت ماشینم رو بده اما بعدش عنوان کرد بیمه ندارم و همکاری نکرد.
منم دادخواست تامین دلیل دادم نظریه کارشناس رو گرفتم
چه مدارک دیگه ای (غیر از کارت ملی و سند ماشین) برای طرح دعوای اصلی نیازه ؟
گزارش مرجع انتظامی رو ندارم
الان باید درخواست کروکی فرضی کنم ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
مدارک موجود شما جهت مطالبه خسارت کفایت می کند و میتوانید از طریق شورای حل اختلاف اقدام نمایید

بااحترام
اگر توافقی اقدام به این کار نموده اید و قبل از آن با راهور تماس نگرفته باشید می توانید مطالبه وجه نمایید ولی باید اثبات نماید

بنام خدا،همین که مدارک ایشان دست شماست اماره بر مقصر بودن طرف مقابل است.

سلام
بودن مدارک در ید شما اماره ای است که طرف شما مقصر بوده است

اگر مدارک ایشان نزد شما میباشد به معنی تخلف و تقصیر ایشان است لذا میتوانید ضمن مراجعه به شورای حل اختلاف برای مطالبه خسارت اقدام کنید.