باید چند روز از ترک منزل گذشته باشد جهت اقدام عدم تمکین؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۳۱ #03450559

اگر همسر منزل را چند روز ترک کرده باشد جهت دریافت عدم تمکین میتوان غیر حضوری اقدام کرد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام نیازی به مرور زمان نیست میتوانید اقدام کنید

سلام
به صرف ترک منزل میتوانید دادخواست ارائه نمایید ولی بهتر است قبل از آن اظهارنامه ای برای ایشان ارسال نمایید !

سلام یاشخصا ویا باانتخاب وکیل دادگستری باید ابتداء با ارسال اظهارنامه سپس تقدیم دادخواست بخواسته الزام به تمکین زوجه ازطریق دفاترخدمات قضایی اقدام نمایید.

بلی از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و اظهارنامه ای مبنی بر دعوت زوجه به تمکین ارسال و مهلت ۴۸ ساعت برای بازگشت تعیین کنید سپس در صورت عدم بازگشت دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید.
در صورت صدور حکم عدم تمکین و گواهی اجرا می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید

سلام
در صورتی که زن در جایی غیر از محل سکونت شوهر ادامه زندگی دهد ، ترک منزل تحقق یافته
اصولا زن باید در همان منزلی که شوهر تدارک دیده است سکونت کند و بدون اجازه یا رضایت وی از منزل خارج نشود

باسلام
در صورت ترک منزل توسط زوجه بدون اذن زوج ،زوج میتواند برای عدم تمکین زوجه اقامه دعوی نماید