کارفرما سفته ها را به اجرا گذاشته،چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۱۴ #03231263

سلام

کارفرما سفته هایی که جهت ضمانت حسن انجام کار به شرکت داده بودم را به اجرا گذاشته و درخواست واخواست سفته کرده است.
متاسفانه روی سفته ها عبارت حسن انجام کار قید نشده و در قرارداد هم نیامده است.بنده فقط شاهدهایی دارم که شهادت می‌دهند سفته ها ضمانت می باشد.
دلیل ایشان جهت واخواست سفته ها این است که بنده بدون اطلاع ترک کار کرده ام در صورتیکه قرارداد بنده مدتها قبل به پایان رسیده بوده و تمدید هم نشده است.
از شما عزیزان درخواست راهنمایی و مشاوره دارم.

چه باید بکنم؟

مشاوره حقوقی سفته
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به استناد شهادت شهود و اقرار خود کارفرما برای موضوع کار میتوانید ادعایتان را اثبات نمایید .

رابطه شما با کارفرما صرفا رابطه کاری بوده و شما هیچ مراوده تجاری با یکدیگر نداشته اید.سفته ها بابت ضمانت حسن انجام کار بوده است. ترک کار شما زمانی میتواند کارفرما را نسبت به مطالبه وجه سفته ها محق کند که زیان ناشی از ترک کار در دادگاه به اثبات رسیده باشد.

به استناد اصل تجریدی بودن اسناد تجاری شما می توانیدبه استناد معامله ی پایه ای که بر مبنای آن سفته صادر شده است
و به این استدلال که سفته ها تنها بابت حسن انجام کار بوده است و بابت طلبی نبوده است و ارائه شاهدان خود که صحت مدعای شما را اثبات کنند و اثبات این موضوع که ترک کارشما به دلیل اتمام مدت قرارداد وعدم تمدید بوده است
اولا از پرداخت سفته ها معاف خواهید شد
ثانید حکم به بازپس گرفتن سفته ها به شما داده خواهد شد

با سلام شما می توانید چنین دفاع نمایید که علت پرداخت این سفته ها ضمانت حسن انجام کار بوده است و این جانب هیچ گونه مراوده تجاری با ایشان نداشته و ندارم و چنانچه ایشان مدعی داشتن مراوده تجاری هستند می بایست اثبات نمایند و در صورتی که اینجانب تخلفی انجام داده و یا خسارتی به ایشان زده ام ایشان می بایست آن را اثبات نمایند و الا هیچگونه استحقاقی در خصوص و جه سفته فوق ندارند