آیا می توانم از فرزندانم و همسایه مان بعنوان شاهد استفاده بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۰ #03009128

سلام خسته نباشید
من چند سال پیش خانه ای خریدم و هراه شوهر و دو فرزندم در ان خانه شروع به زندگی کردیم ولی همسرم سه سال پیش بدون اینکه چیزی به من بگوید خانه مجردی برای خودش تهیه کرد و مارا ول کرد رفت و همه جا به دروغ گفت که من او را بیرون کردم حالا بعد از سه سال که حتی کوچکترین ملاقاتی نمیخواست با ما داشته باشه و بدون هیچ نفقه ای در خواست عدم تمکین داده این در حالی است که من در طی این سه سال چند بار تلاش کردم تا او را متقاعد به برگشتش کنم البته قبلا هم سابقه ترک خانه را داشته حالا من باید در دفاع از خودم چه اقدامی بکنم ایا می توانم از فرزندانم که یکی دختر ۲۳ ساله و دیگری پسر ۱۸ ساله و همسایه مان بعنوان شاهد استفاده بکنم.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله. استشهادیه ای تنظیم و به امضا شهود تعرفه شده رسانده و پیوست لایحه دفاعیه بنمایید.