بچه ما سقط شد، آنها متعلق به همسایه ها هستن، چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۴ #02978924

سلام سرایدار هستم در منطقه نیاوران خانومم دو ماهه حامله بود شب رفت داخل پارکینگ با تلفن همراه صحبت کنه گربه ها ساختمان از پشت سر ریختن سرش بچه ما سقط شد گربه ها دهم ماله همسایه ها هستن. میخواهم اقدام قضایی کنم به نتیجه میرسم.ممنون

مشاوره حقوقی سقط جنین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اقدام به شکایت با این مضمون نیاز به اثبات و استشهادیه دارد و کمی با مشکل اثبات مواجه است

سلام و درود
باید بتوانید اثبات کنید که سقط در اثر هجوم گربه های همسایه ها بوده و پزشکی قانونی هم باید این امر را تایید کند و شهود هم شهادت بدهند، در اینصورت احتمال دارد حکم به مجازات و پرداخت دیه سقط جنین حکم شود که با توجه به اینکه ممکن اس ت هر گربه ای متعلق به یکی از همسایگان باشد پیچیده تر میشود.