ایا امضا کردن برگه پزشک زنان دلیل بر قبول ازاله بکارت خانوم میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۹ #02860376

حدود ۸ ماه پیش با خانومی به علت تصادف وارد رابطه شدیم ایشان از من خواستن که با هم دوست شویم و گفتن کسی حاضر به دوستی و معاشقه با من نیست من قبول کردم به شرط صیغه ولی متاسفانه به علت ازدواج نکردن قبلی صیغه انجام نشد و وارد رابطه شدیم و بعد از ۳ ماه ارتباط جنسی به صورت اتفاقی دخول صورت گرفت و ایشان ادعا کردن من پرده بکارت ایشون و برداشتم و به صورت زیرکانه من را بردن پزشک زنان و از من امضا گرفتن که با این متن که (من شاهدت میدهم که این خانوم پرده بکارت داشته است) در صورتی که قبلا به صورت تصاویر و طبق تعریف خودش با انگشت دست و ارتباط با دیگران و اشیا دیگر دخول انجام داده و حالا که من متوجه ارتباط ایشان با مردان دیگر شدم و رابطه خودم را با این خانوم قطع کردم از من شکایت کردن به جرم تجاوز و برداشتن پرده بکارت ایا من راهی برای تبرعه خود دارم و ایا ان برگه پزشک باعث محکوم شدن من میشود؟ لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام باتوجه به اینکه طبق مفاد اظهارات خودتان نزد پزشک زنان اقرار نموده اید که ازاله بکارت کرده اید ممکن است به پرداخت مهر المثل و مجازات رابطه نامشروع محکوم شوید.

با سلام و احترام
جهت این امر باید بتوانید اثبات کنید
حتما با وکیل مشورت کنید

با سلام امکان دفاع موثر در پرونده وجود دارد منتها از شروع پرونده مسیر پرونده را به طور صحیح هدایت نمایید.

با سلام برابر قانون اقرار قاطع دعوی است بدین معنا که اگر کسی به ضرر خود اعتراف نمود طرف دعوی نیاز به اثبات آن از طرق دیگر مثل شهادت شهود و غیره نخواهد داشت برای متوجه شدن معنی اقرار به مواد ۲۰۲-۲۰۵قانون آئین دادرسی مدنی مراجعه بفرمایید .