من چه دلایلی به دادگاه ارائه کنم تا اثبات کنم که همسرم را مورد ضرب و جرح قرار نداده ام؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۲ #02783935

سلام و خسته نباشید خدمت کارشناسان محترم

خواستم بگم من خانمم علیه من شکایت کرده بخاطر ضرب و جرح عمدی با ارائه گواهی پزشکی قانونی مبنی بر شکسته شدن استخوان بینی که من هم بخاطر اینکه مرتکب اینکار نشدم رد کردم، من از بدو ازدواج همراه با پدر و مادرم زندگی میکنم تو یک خونه پدر و مادرمم در دادسرا شهادت دادن که هیچ ضرب و شتمی صورت نگرفته تا روزی که این خانم تو منزل ما بوده همسایه مونم شاهد بود تو دادسرا.
دادسرا قرار صادر کرده مبنی بر ایراد ضرب و جرح عمدی با احراز تحقق لوث با توجه به اینکه ظاهرا قسامه اجرا میشه و من میدونم خانمم هرطور شده قسم میخوره.
من چیکار باید بکنم چه دلایلی به دادگاه ارائه کنم تا قابل قبول باشه آخه واقعا نزدم؟
لازم به گفتنم خانمم یک بار حدود دو سال پیش که بنا به اختلاف مون در منزل پدری بود با من تماس گرفت و گفت از طرف برادرش مورد کتک کاری قرار گرفته و همون شب هم خانمم خودکشی کرده بود از فشار روحی با مصرف قرص و دو شب بیمارستان بستری شده یعنی توسط پدرش برده شده به بیمارستان به منم اطلاع ندادند تازه فهمیدم و مدارک پزشکی رو هم از بیمارستان گرفتم و موجوده همراه با اسکرین شات پیام ها.
آیا دلیل قابل قبولی هست؟
در صورت اعتراض به نامه پزشکی قانونی آیا امکانش هست ثابت بشه جراحت مال دو سال پیش هست؟
در این صورت چه تغییری ایجاد میشه در روند پرونده
بصورت دقیق راهنمایم کنین
ممنون

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
زمان وعلت صدمه به سادگی از سوی پزشکی قانونی قابل اثبات است. درصورتیکه بی گناهی با چند سئوال در بازپرسی و یا دادگاه میتونی دروغ قسم و ادای توضیحات همسرت رو فاش کنی

سلام
هر چند سوال تکراری ست و چند بار به انحا مختلف پرسیده شده است ولی
چنانچه لوث محقق شود با اجرای قسامه محکوم به پرداخت دیه خواهید شد.

مخاطب گرامی با سلام سوال شما تکراری است و قبلا پاسخ داده شده است.با ارایه قسامه از سوی مدعی صدمه وارده منتسب شما اثبات خواهد شد. زمان وعلت صدمه به سادگی از سوی پزشکی قانونی قابل اثبات است و استناد به اینکه برادرش ایشان را دوسال پیش زده و یا خودکشی کرده بدون دلیل و سند و مدرک قابل قبول نخواهد بود.