تمکین دو بار رد شده بار سوم می تونم اقدام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۵۱ #02782717

دوباره دعوی تمکین مطرح کردم که بار دوم رای بدوی بنفع من زوج بود ولی در تجدید نظر با دفاع وکیل زوجه و به استناد پرونده اول و نبود دلیل بر ندامت حکم تمکین رد شد حالا برای بار سوم میتونم اقدام کنم و چه راهکاری پیشنهاد میدید.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض وقت بخیر
بله مخاطب گرامی میتوانید این موضوع را دوباره پیگیری نمایید
موفق باشید

دعوی الزام به تمکین مشمول اعتبار امر مختومه نمی شود.

با سلام و احترام
بله میتوانید ولی حتما مشورتی در این باب داشته باشید

با سلام. برای بار سوم می توانید و برای ارائهدراهکار باید پرونده های قبلی شما بررسی و مشاوره صورت گیرد. می توانید از خدمات وکلای محترم بنیاد در قسمت ارزیابی کمک بگیرید‌