میتونم علاوه بر مبلغ سفته از ایشون طلب خسارت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۷ #02771445

سلام
من آخر سال به یکی از همکارام پول دادم که ایشون برام ماشین مزایده ای پلیس آگاهی بگیرند، و ایشون قول یک هفته داد ولی الان نزدیک سه ماه میشه که خبری از ماشین نشده است. و ایشون و دوستشون که تو آگاهی هست مدام بهونه میارن من از ایشون هم سفته دارم هم رسید

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان مطالبه اصل مبلغ سفته بانضمام خسارت تاخیر تادیه از زمان تقدیم دادخواست را دارید .